فناوری های آینده
 
علم و فناوری
ما تا آخر ایستاده ایم .................We Stand-Up Too The End

اگر بخواهیم به زبان ساده لایف بوک را تعریف کنیم باید به گوییم لایف بوک در حال حاضر گجتی مفهومی واحد تشکیل شده از ابزار و رسانه های الکتریکی پرکاربرد امروزه است.به طور مثال هر لایف بوک میتواند از چند گجت دیگر مانند دوربین دیجیتال،تبلت،گوشی هوشمند و لپ تاپ ایجاد شود که هرکدام از آنها میتوانند به طور مستقل مورد استفاده قرار گیرند و یا اینکه با پیوستن به هم یک گجت واحد مانند لپ تاپ را ایجاد کنند.

ویژگی های لایف بوک

اصطلاح لایف بوک مفهمی بر پایه لپ تاپ های کامپیوتری بر اساس اصل به اشتراگ گذاری سخت افزار است.

امروزه ما در حال هدر دادن بسیاری از منابع سخت افزاری هستیم و لایف بوک میخواهد با ورود خود به عرصه تکنولوژی به نوعی جلوی اینکار را بگیرد و باعث صرفه جویی در بسیاری از منابع شود.

به عنوان مثال چرا وقتی که ما میتوانیم یک فایل آهنگ،عکس و.. را در یک مکان ذخیره و در چندین گجت از آن استفاده کنیم، با ذخیره سازی یک فایل تکراری در حافظه چندین گجت باعث به هدر رفتن حافظه ها و منابع سخت افزاری شویم و یا اینکه وقتی که ما میتوانیم در چندین گجت از یک پردازنده قدرتمند استفاده کنیم چرا باید برای هرگجت یک پردازنده تولید کنیم؟

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







           
دو شنبه 11 آذر 1392برچسب:, :: 20:58
سعید

درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید باسلام........... خیلی ممنون که این وبلاگ را برای دیدن انتخاب کردید.......... سعید هستم دانشجوی رشته ی مهندسی کارشناسی ساخت و تولید..........
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
نويسندگان
موضوعات
پيوندها

 تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان علم و فناوری و آدرس saeedcebit.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 7
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1


اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً